elektrosztatikai jelenségek

A Huygens-Fresnel elv. • A visszaverődés, a törés és az elhajlás jelenségére először Huygens holland fizikus kísérelt meg magyarázatot adni 1678-ban.

https://fizipedia.bme.hu/index.php/Időben_változó_elektrom · os_és_mágneses_terek_kapcsolata · ▫ https://www.fizkapu.hu/fizfoto/fizfoto4.html.

Nizza térségében a Ligur-tenger alá bukó szubalpi láncok Korzika keleti hegyvidékén bukkannak ismét felszínre. A sziget mai helyzetét a tercier.

Poincaré érdekl˝odése az N-test probléma iránt igazán gyümölcsöz˝o ... Háromkötetes nagy munkájában a Les méthodes nouvelles de la mécanique cé-.

a magazin digitális formában is le tölt - he tő. A digitális forma esetében lehe - tő ség van további hirdetői informá -.

A villamos fluxus. A villamos töltésből kilépő erővonalak összességét villamos fluxusnak nevezzük. Jele és mértékegysége megegyezik a töltés jelével és ...

Alapszavak alapján kialakítható csoportok (összetett szavak) ... alkalmazható az adott nyelvi elemekre, vagy akár több is van belőlük. ... s sz t ty.

Oldalunk használatával beleegyezik abba, hogy cookie-kat használjunk a jobb oldali élmény érdekében.